ویژه برنامه مبعث + رادیو نیمکت + مسابقه

ارسال شده در: تولید محتوا, مسابقات, مناسبت ها, وبلاگ | 0

یا رحمت للعالمین جبریل می خواند تو را / ای منجی کل بشر بیرون بیا از این سرا

تو شهریار عالمی تا چند در غار حرا / ای یوسف مصر وجود از چاه تنهایی درآ

رادیو نیمکت ویژه مبعث رسول اکرم (ص)

مسابقه کوله پشتی ویژه مبعث رسول اکرم (ص)

پاسخ صحیح سوالات زیر را تا تاریخ ۲۷ فروردین به  مسئولین دبیرستان تحویل دهید

۱- در سال دهم هجری پیامبر صلي الله عليه و آله مأمور شد تا کدام مسائل اساسی را به مردم ابلاغ نماید؟
 ۱-اعلام ولایت ائمه معصومین علیهم السلام و برگزاری مناسک حج.
 ۲-برگزاری مناسک حج و اعلام دوستی با پسر عموی خود.
 ۳-برگزاری مناسک حج و برقراری اخوت و دوستی در بیرون مکه با شرایطی سخت
 ۴-برگزاری مناسک حج و اعلام نزدیک بودن زمان مرگ خود
۲- آیه «الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتي‏ وَ رَضيتُ لَكُمُ الْإِسْلامَ ديناً» به کدام روز اشاره دارد؟
 ۱-روز مبعث پیامبر اکرم صلي الله عليه و آله.
 ۲-روز هجرت پیامبر صلي الله عليه و آله از مکه به مدینه.
 ۳-روز تولد پیامبر اکرم صلي الله عليه و آله.
 ۴-روز غدیر
۳- مطلب مهمی که منظور آیه ابلاغ بوده و جبرئیل در سه مرتبه نزولش بر پيامبر اكرم‌ صلي الله عليه و آله از طرف خداوند وی را مأمور به اعلان آن نمود، چه بود؟
 ۱-معرفی افرادی که به پیامبر صلي الله عليه و آله نسبت «أذُن» (گوش فرادهنده به هر حرفی) داده بودند.
 ۲-اعلام این‌که علی بن ابی طالب علیه السلام برادر پیامبر، وصی او و جانشین او بر امتش و امام بعد از اوست. نسبتِ او به پیامبر، همانند هارون به موسی است جز این‌که پیامبری پس از او نیست و او صاحب اختیار مردم بعد از خداوند و پیامبرش است.
 ۳-اعلام اینکه علی بن ابی طالب علیه السلام برادر پیامبر، دوست مردم بعد از خدا و پیغمبرش است.
 ۴-هیچکدام.
۴- پيامبر اكرم‌ صلي الله عليه و آله كدام‌يك از دلايل زير را براي فضيلت دادن علي‌عليه‌السلام توسط مردم بيان فرمودند؟
 ۱-زيرا هيچ‌گونه علمي نيست مگر آن كه خداوند آن را در پيامبر صلي الله عليه و آله جمع كرده و هيچ علمي نيست مگر آن كه پيامبر صلي الله عليه و آله آن را به علي‌ عليه‌السلام آموخته باشد.
 ۲-زيرا خداوند او را فضيلت داده است.
 ۳-زيرا او افضل مردم بعد از پيامبر از زن و مرد است تا زماني كه خداوند روزي را نازل مي‌كند و خلق باقي هستند.
 ۴-همه موارد.
۵- طبق فرموده رسول خدا صلي الله عليه و آله در روز غدیر سوره مبارکه حمد در شأن چه کسی یا کسانی نازل شده است؟
 ۱-پیامبر اکرم صلي الله عليه و آله.
 ۲-اهل بیت پیامبر صلي الله عليه و آله.
 ۳-پیامبر خدا و اهل بیت گرامی وی علیهم السلام.
 ۴-امیر المومنین علیه السلام.
۶- پیامبر صلي الله عليه و آله علت معرفی نکردن منافقان به همه مردم را چه چیز بیان کردند؟
 ۱-دستور خداوند متعال.
 ۲-صلاح امور مردم.
 ۳-بزرگواری پیامبر صلي الله عليه و آله نسبت به آنان.
 ۴-قدرتمند بودن این گروه در بین مردم.
۷- آیه‌ای از قرآن که پیامبر صلي الله عليه و آله در دلالت بر وصایت و ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام به حاضرین بیان فرمود کدام است؟
 ۱-«إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكاةَ وَ هُمْ راكِعُون»
 ۲-«إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهيراً»
 ۳-«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ»
 ۴-«وَ إِذِ ابْتَلى‏ إِبْراهيمَ رَبُّهُ بِكَلِماتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قالَ إِنِّي جاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِماماً قالَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتي‏ قالَ لا يَنالُ عَهْدِي الظَّالِمين»
۸- پیامبر خدا صلي الله عليه و آله در روز غدیر دوستان اهل بیت علیهم السلام را چگونه معرفی و توصیف می کند؟
 ۱-“«الَّذينَ آمَنُوا وَ لَمْ يَلْبِسُوا إيمانَهُمْ بِظُلْم»؛ کسانی که ایمان آوردند و ایمانشان را با ظلم نپوشاندند.”
 ۲-“«الَّذينَ آمَنُوا وَ لَمْ يَرْتابُوا »؛ کسانی که ایمان آورده اند و شک نکرده اند.”
 ۳-“«هم الَّذينَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّة بِسَلامٍ آمِنين»؛ کسانی که با سلامتی و امن وارد بهشت می شوند. “
 ۴-همه موارد.
۹- پیامبر اکرم صلي الله عليه و آله پس از اعلان ولایت حضرت علی علیه السلام چه دعایی فرمودند؟
 ۱-“«اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالَاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاه»؛ خدایا دوست بدار هر کس او را دوست دارد و دشمن بدار هر کس او را دشمن بدارد.”
 ۲-“«اللَّهُمَّ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ»؛ خدایا یاری کن هر کس او را یاری کند و خوار کن هر که او را خوار کند.”
 ۳-“«وَ الْعَنْ مَنْ أَنْكَرَهُ وَ اغْضَبْ عَلَى مَنْ جَحَدَ حَقَّهُ»؛ خدایا لعنت نما هر کس علی را انکار کند و غضب کن بر کسی که حق او را انکار کند.”
 ۴-همه موارد.
۱۰- پیامبر صلي الله عليه و آله در روز غدیر، سزای کسی را که با علی علیه السلام مخالفت کند و ولایت او را نپذیرد چه می‌داند؟
 ۱-از دست دادن آسایش و راحتی در دنیا.
 ۲-خداوند توبه‌اش را نمی پذیرد و او را نمی بخشد.
 ۳-گرفتار آتش جهنم می‌شود.
 ۴-موارد ب و ج.

ارسال پاسخ