پازل شماره ۱

ارسال شده در: آموزشی, مشاوره, وبلاگ | 0

“قایق در ساحل سالم می ماند اما برای این کار ساخته نشده است.”

برای بعضی از شما تابستان ممکن است معنای تفریح و سرگرمی و به طور خاص درس نخواندن را بدهد و مدرسه آمدن و شروع درس ها توسط دبیران عزیز مبتکران کمی عجیب باشد. تجربه چند دهه فعالیت آموزشی مبتکران می گوید یک نتیجه عالی در کنکور از ابتدای راه یعنی درست همین روزها، رقم می خورد.

“برنامه ریزی نکردن، برنامه ریزی برای شکست و ناکامی است.”

قرار نیست تمام تابستان را درس بخوانید، برنامه داشتن حتی برای تفریح هم لازم است. خوب حواستان را جمع کنید و بین تفریح و بیکاری و وقت تلف کردن فرق بگذارید.

بسته به نیاز، اهداف و شرایط هرکدام از شما باید زمان هایی را برای فعالیت و تفریح در نظر بگیرید و زمان هایی جهت مطالعه و حل تمرین و تست. در ادامه چند تکنیک را برای استفاده بهتر شما از تابستان بیان می کنم.

تکنیک اول کنکور ۱۴۰۰ از تابستان دهم؛

حداقل ۳ درس مربوط به سال تحصیلی جدید را مطالعه کنید حتی اگر احساس می کنید روی مطالب آن کاملا تسلط ندارید. هدف در اینجا پیش خوانی مباحث جدید است چرا که مغز ما همیشه ذوق و اشتیاق خواندن و جستجو در مطالب جدید را بیشتر از مرور مباحث قدیمی دارد و این از نکات طلایی در ایجاد انگیزه برای شما است. خیلی وقت ها مطالب سال های گذشته را لابه لای مطالب جدید مرور می کنید. (یکی از دلایل شروع به کار ما در مبتکران از تابستان توجه به همین نکته است)

تکنیک دوم کنکور ۱۴۰۰ از تابستان دهم؛

نقاط ضعف خود را در دوره متوسطه اول، بررسی کنید و سعی نمایید این نقاط ضعف را با کمی مطالعه و مرور در این زمان، به سمت نقاط قوت خود سوق دهید. میتوانید از دروسی که در امتحانات ضعیف و یا کمتر از آنچه که خودتان تصورمیکردید، ظاهرشدید، شروع به مطالعه ی دوباره کنید. دروسی مثل ریاضی و ادبیات را جدی بگیرید و با راهنمایی من و معلمین عزیز روی بخش هایی که در سال دهم به آن ها نیاز جدی خواهید داشت تمرکز کنید.

تکنیک سوم کنکور ۱۴۰۰ از تابستان دهم؛

اگر از آن دسته از کسانی هستید که فکر می کنید تسلط خوبی روی درس ها دارید، می توانید از حالا روی تست های کنکور سراسری وقت بگذارید. برای این کار باید یک جلسه مشاوره داشته باشیم و برنامه ی تمرین های تستی را باهم تنظیم کنیم.

صحبت های هفته پیش در باره لایف استایل را که یادتان هست؟ در ادامه جدول زمان بندی را برایتان آورده ام. هرروز آن را تکمیل کنید.

علی.میلانی مشاور پایه دهم دبیرستان مبتکران

ارسال پاسخ